Direct een monteur beschikbaar

Professionele apparatuur

Alle soorten verstoppingen

Binnen 30 minuten aanwezig

Garantie op onze werkzaamheden

Binnen 30 minuten aanwezig

WC ontstoppen Delft

Onze spoeddienst is direct beschikbaar.

Loodgieter specialisten

Heeft u een verstopte toilet?

Loodgietersbedrijf Delft 015 is er om al uw verstopte wc op te lossen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van toiletten en kunnen u voorzien van de hoogste kwaliteit service. Wij begrijpen dat een verstopte wc erg vervelend is en komen u daarom graag helpen bij het ontstoppen van uw wc. Hoe hardnekkig de verstopping ook is, wij bieden voor elk probleem een passende oplossing. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Wij beschikken over de expertise en de middelen om snelle en efficiënte oplossingen te bieden voor uw verstopte toilet. Ons team van zeer bekwame en ervaren loodgieters gebruikt geavanceerde hulpmiddelen en technieken om het probleem snel op te sporen en aan te pakken. Wij kunnen verstoppingen verhelpen, kapotte leidingen repareren, defecte armaturen repareren en nog veel meer. Wat voor soort loodgietersdienst u ook nodig heeft, ons team is er om u te helpen! Bovendien hebben al onze diensten een 100% tevredenheidsgarantie, zodat u weet dat wij het werk in één keer goed doen. Aarzel niet om contact op te nemen als u vragen of zorgen hebt. Onze vriendelijke experts staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Spoed loodgieter nodig?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Alle soorten verstoppingen

Dag en nacht bereikbaar

Eerlijke tarieven

Spoeddienst beschikbaar

24/7 monteurs bereikbaar

Binnen 30 minuten op locatie

WC ontstoppen Delft

Meer over onze diensten

Een verstopte wc is altijd vervelend en al zijn er een hoop dingen die u zelf kunt proberen, raden wij het echter altijd af om zelf aan de slag te gaan. In de meeste gevallen is het beter om contact op te nemen met een professionele loodgieter. Bij Loodgietersbedrijf Delft 015 zijn wij gespecialiseerd in het ontstoppen van toiletten en kunnen wij u helpen met elk verstoppingsprobleem.

Natuurlijk zijn er een paar dingen die u kunt doen om te proberen uw toilet zelf te ontstoppen. Ten eerste is het belangrijk dat u weet wat de oorzaak van de verstopping is. Er zijn veel verschillende voorkomende oorzaken van verstopte toiletten, zoals te veel toiletpapier dat in één keer wordt doorgespoeld, het doorspoelen van niet-doorspoelbare voorwerpen zoals maandverband of doekjes, of zelfs voorwerpen die per ongeluk in het toilet zijn gevallen. Als u denkt te weten wat de oorzaak van de verstopping is, kunt u zelf proberen de verstopping te verhelpen voordat u een professionele loodgieter belt.

Eén methode is het gebruik van een ontstopper, hierbij wordt met een ontstopper op en neer gepompt totdat er genoeg zuigkracht is opgebouwd om de verstopping te doorbreken. Als dat niet werkt, kunt u heet water en afwasmiddel in gelijke delen mengen en in de gootsteen gieten om de verstopping los te maken en het vuil te verwijderen. Een andere oplossing is het gebruik van een boor of “slang”, dit is in wezen een lange metalen staaf die in de afvoerbuis kan worden gestoken om eventuele verstoppingen verderop in de leiding te helpen verwijderen.

Als geen van deze methoden werkt, is het tijd om een professionele loodgieter zoals ons in te schakelen die meer geavanceerde oplossingen kan bieden voor het ontstoppen van uw toilet. Met onze expertise en ervaring kunnen wij elk probleem met het sanitair snel opsporen en verhelpen zonder dure reparaties of vervangingen.

{

Ik had een geweldige ervaring met deze loodgieter! Hij kwam op tijd, was zeer vriendelijk en kon mijn loodgieter probleem zeer snel oplossen.

{
Wat een geweldig werk gedaan door de loodgieter! Snelle service, punctueel en probleemloos opgelost.
{
Absoluut ongelooflijke service, de loodgieter was op tijd en deed fantastisch werk om ons loodgieter probleem in een mum van tijd te verhelpen.
{

De loodgieter kwam precies wanneer hij zei dat hij zou komen en was zeer deskundig over mijn verstopping en had het in een mum van tijd opgelost.

{

Geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf! Hij was erg vriendelijk, beleefd en had de klus snel geklaard. Kortom, erg tevreden.

{

Ik had een geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf – hij was zeer professioneel, deskundig en klaarde de klus snel en efficiënt.

Loodgieter specialisten

Direct een medewerker spreken?

Gratis offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.