Direct een monteur beschikbaar

Professionele apparatuur

Alle soorten verstoppingen

Binnen 30 minuten aanwezig

Garantie op onze werkzaamheden

Binnen 30 minuten aanwezig

Riool ontstoppen Delft

Onze spoeddienst is direct beschikbaar.

Loodgieter specialisten

Zit uw riool verstopt in Delft?

Bij Loodgietersbedrijf Delft 015 begrijpen we hoe frustrerend het kan zijn om een verstopt riool te hebben. Met onze jarenlange ervaring in de loodgietersbranche heeft ons ervaren team kennis en het gereedschap om uw riool snel en effectief te ontstoppen.

Met behulp van de nieuwste technieken kunnen wij uw riolering op video inspecteren. Zo kunnen we de verstoppingen en de exacte locatie vaststellen. Onze loodgieters zijn ook getraind in het gebruik van milieuvriendelijke oplossingen waar mogelijk om onze impact op het milieu te beperken. Zo gebruiken we bijvoorbeeld pas chemische ontstoppers als er echt geen andere mogelijkheid meer is. Maar wij proberen die oplossing altijd te vermijden. Bent u dus op zoek naar een ervaren loodgieter die denkt aan het milieu? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Spoed loodgieter nodig?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Alle soorten verstoppingen

Dag en nacht bereikbaar

Eerlijke tarieven

Spoeddienst beschikbaar

24/7 monteurs bereikbaar

Binnen 30 minuten op locatie

Riool ontstoppen Delft

Hoe ontstaat een verstopt riool?

Er zijn veel factoren die kunnen leiden tot een verstopt riool. Een van de meest voorkomende oorzaken is vuil zoals bladeren, vuil en ander materiaal dat vast komt te zitten in de afvoerpijpen en de doorstroming blokkeert. Boomwortels kunnen ook verstoppingen veroorzaken omdat zij de leidingen kunnen scheuren en binnendringen. Zelfs zaken als vet en olie kunnen een verstopping veroorzaken. In sommige gevallen kan het probleem zich verder in uw hoofdrioolbuis bevinden en zijn uitgebreidere werkzaamheden nodig.

Bij Loodgietersbedrijf Delft 015 weten we precies hoe we alle soorten rioolverstoppingen moeten aanpakken. Wij beschikken over het nodige gereedschap, zoals waterstralen onder hoge druk en gespecialiseerde machines waarmee wij uw afvoer in een mum van tijd weer kunnen laten stromen. Wij maken ook gebruik van video-technologie, zodat wij een nauwkeurige diagnose kunnen stellen voordat wij beginnen met het ontstoppen. Met onze hulp hoeft u zich geen zorgen te maken over schade. Wij weten hoe wij met een afvoerleiding om moeten gaan. Wordt er onverwachts toch schade gemaakt, kunt u die schade bij ons verhalen. Wij zijn goed verzekerd zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Neem contact met ons op als u een verstopt riool heeft die u zelf niet kunt ontstoppen

{

Ik had een geweldige ervaring met deze loodgieter! Hij kwam op tijd, was zeer vriendelijk en kon mijn loodgieter probleem zeer snel oplossen.

{
Wat een geweldig werk gedaan door de loodgieter! Snelle service, punctueel en probleemloos opgelost.
{
Absoluut ongelooflijke service, de loodgieter was op tijd en deed fantastisch werk om ons loodgieter probleem in een mum van tijd te verhelpen.
{

De loodgieter kwam precies wanneer hij zei dat hij zou komen en was zeer deskundig over mijn verstopping en had het in een mum van tijd opgelost.

{

Geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf! Hij was erg vriendelijk, beleefd en had de klus snel geklaard. Kortom, erg tevreden.

{

Ik had een geweldige ervaring met de loodgieter van dit bedrijf – hij was zeer professioneel, deskundig en klaarde de klus snel en efficiënt.

Loodgieter specialisten

Direct een medewerker spreken?

Gratis offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.